Set van 2 stoere snackdoosjes - Shark

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER251

Crocodile Creek Eco collectie (42)

Dit zijn geen gewone haaien, de haaien op deze set snackdoosjes zijn zeedieren die extra veel van snacks houden: fruit, koekjes, nootjes, ... ze lusten het allemaal en beloven plechtig ervoor te zorgen dat niemand jouw snacks opeet als je ze in deze 2 snackdoosjes steekt ;-)

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3865265

TypeSnackdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDiep in de zee

Te gek duo snackdoosjes Shark van Crocodile Creek, uit één stuk, gemaakt uit eco-vriendelijke materialen en perfect voor koekjes, nootjes, fruitjes en andere lekkere snackjes in te stoppen en mee te nemen op al je avonturen. Makkelijk te openen met een handig kliksysteem.

Leuke tip: combineer de doosjes met een bijpassende brooddoos of drinkfles.

Afmetingen: 2 doosjes van 7,5 x 9 x5 cm
Materiaal: voedselveilig polyporpyleen - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffen
Wasadvies: mag in de vaatwasser maar handwas is aangeraden

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed waaronder puzzels en spelletjes maar ook leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei en stevige drinkflessen in de mooiste kleurtjes en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories