set de 20 pailles 'Pow Wow Party'

set van 20 rietjes 'Pow Wow Party'

Staat: Nieuw product

Talking Tables

KZ24779

Uit de Pow Wow Party collectie van talking tables.
Wil het opperhoofd in huis een themafeest geven? Van papieren bordjes,...

4,75 €

Add to my wishlist

Uit de Pow Wow Party collectie van talking tables.
Wil het opperhoofd in huis een themafeest geven? Van papieren bordjes, bekers, geschenkzakjes tot een verentooi voor al jouw gasten... de Pow Wow Party collectie van talking tables biedt alles wat een indianenfeest nodig heeft! Heel de serie wordt bezaaid met tipi's, etnische prints, cactussen en bontgekleurde veren.
Deze set bestaat uit 20 Pow Wow Party rietjes met toppers in 4 designs, ideaal voor jouw indianenfeest! Tip: combineer de Pow Wow Party rietjes met dito tableware en feestartikelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
019.500.35
Talking Tables werd opgericht door Clare Harris in 1999, net op tijd voor de Millennium viering. Een jaar later kwam Mark McCormack bij het bedrijf. Talking Tables begon met slechts 8 producten, vandaag zijn dat er meer dan 350. Talking Tables ontwerpt al haar producten helemaal zelf, met een vleugje stijl en humor vieren ze het leven. De bedrijfsnaam verwijst naar de producten die je tafel laten praten, zo kan iedere gast, van oma tot een oude vriend, zich ontspannen en welkom voelen aan jouw tafel!