Set van 3 gereedschappen Le Jardin du Moulin

Set van 3 gereedschappen voor de kindertuin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO460

Uw kleintjes zullen eindelijk echte tuiniers kunnen spelen en u een handje helpen in de tuin met deze set van 3 tuingereedschappen uit de collectie Le Jardin du Moulin van Moulin Roty. Laten we plezier maken in de tuin!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712397

CollectieLe Jardin du Moulin

_

Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

_

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Samenstelling: essenhout
  • Afmetingen : 22 x 24 cm

_

Moulin Roty staat synoniem voor kwaliteitsspeelgoed, met een knipoog naar de goede oude tijd ;-) Elke nieuwe collectie is gebaseerd op een verhaal, een universum of een avontuur waar illustratoren, ontwerpers en naaisters leven geven aan uw favoriete personages. Ontdek hun prachtige wereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!