set de 3 boutons adhésifs transparents pour accrocher décoration

Set van 3 handige kleefknopjes met oog

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ21373

De set van 3 transparante ronde kleefknopjes met oog is een ideale oplossing voor het bevestigen van de ENGEL. Poms, Honeycombs en...

2,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 07.01

KleurWit
TypeHoneycombs
De set van 3 transparante ronde kleefknopjes met oog is een ideale oplossing voor het bevestigen van de ENGEL. Poms, Honeycombs en andere versieringen aan het plafond. Het is een knopje met een doorsnee van 2 cm dat zonder lijmresten is te verwijderen. De knopjes bieden een mooie oplossing en het plafond blijft bespaard.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2200.13
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!