Set van 3 Sylvester washandjes - Friendship sandy mix

Washandjes voor kindjes in de vorm van een hond, konijn en egel

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3514

In bad met LIEWOOD (152)

Ik wil wel in bad! ;-)

Geen betere manier om een ​​onwillig kind het bad in te lokken dan met een pratende hond, egel of konijn in de vorm van een heerlijk zacht washandje! Lachen, spelen en wassen gaan hand in hand dankzij deze set van 3 washandjes voor kinderen.

33,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12390 1150

CollectieSylvester
TypeWashandjes
PrintsFriendship sandy mix
KleurBeige
Korting- 40 %

Set van 3 Sylvester washandjes Friendship sandy mix van LIEWOOD zorgt voor fijne wasmomenten met je baby, peuter of kapoen. Uitstekende kwaliteit en mooi tot in het kleinste detail. Er zit een egel, hond en konijn in de set.

Materiaal: 100% organisch terry katoen
Afmetingen: 15 x 21 cm
Wasadvies: wassen op max 40°C • Hangend laten drogen • Niet bleken • Strijken op lage stand • Niet stomen • Wassen met vergelijkbare kleuren • Maximale 5% krimpen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot knap kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD
Inspiratie en stories