set de 4 cartes postales ' Color me' avec crayons

set van 4 'Color me' postkaarten met potloden

Staat: Nieuw product

BORA

KZ23900

De 'Color me' postkaarten zijn ontworpen door Deborah van de Leijgraaf, illustrator & oprichtster van BORA, en kunnen worden ingekleurd. Zo kan...

4,95 €

Add to my wishlist

De 'Color me' postkaarten zijn ontworpen door Deborah van de Leijgraaf, illustrator & oprichtster van BORA, en kunnen worden ingekleurd. Zo kan je de kaart inkleuren en opsturen of je kan het kaartje na ontvangst recycleren als kleurplaatje. De set komt met vier postkaarten en een doosje met vijf potloden. Gedrukt op FSC natuurkarton. Afmetingen: 10x15 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
101500.13
Deborah van de Leijgraaf, of kortweg Bora, is reeds 13 jaar freelance illustrator voor kinderboeken en -tijdschriften. Doorheen haar carrière ontdekte Bora stilaan een passie voor het vervaardigen van eigen producten met zelfontworpen patronen. Omdat het atelier van Deborah vol kwam te liggen met leuke tekeningen en schetsen, werd het tijd om deze ontwerpen het daglicht te gunnen. BORA is een collectie van behangpapier, posters & papierwaren in originele patronen. De combinatie van dieren, kinderen, sprookjes & folklore met speelse vormen en oneindige kleurpaletten maakt een BORA-design herkenbaar. Benieuwd? Laat je hieronder overtuigen!