Set van 4 eieren - Biofino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB626

Is je kind dol op rollenspelletjes in zijn winkeltje, haar keukentje of samen restaurantje spelen? Dan mag deze eierdoos niet ontbreken. Het doosje bevat 4 eieren, waarvan 2 eitjes echt gebroken kunnen worden zodat de eidooier kan worden gescheiden.

Perfect voor creatieve, intuïtieve rollenspellen!

11,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305096

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Haba eieren, perfect voor talloze rollenspellen. In het eierendoosjes zitten 4 houten eitjes - perfect voor talloze rollenspellen - 2 eieren kunnen worden ‘gebroken’: met scheidbare eidooier. Super leuk accessoire voor winkeltje en kinderkeuken.

Leeftijd: vanaf 3 jaar - Let op:  niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en mogelijk verstikkingsgevaar.
Afmetingen eitjes: 4 x 5,5 cm - eierdoosje: 11 x 11 x 7 cm
Materiaal: beukenhout, karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.