Sloffen - Tyrannosaurus

Dino-pantoffels in t-rex groen met klauwen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (59)

Met deze sloffen aan je voeten ziet iedereen je van ver komen. Deze zachte dino pantoffels maken van jou een volwaardige t-rex, ze zijn zowel praktisch voor in de winter binnenshuis te dragen als leuk om je dino-kostuum echt af te maken!

De 'scherpe' nagels geven je meteen een zalige, stoere look.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105157

PersonageDinosaurus
TypePantoffels*
KleurGroen

Zachte Tyrannosaurus sloffen met zachte dino huid en 'scherpe' blinkende nagels van Souza for Kids. Zowel praktisch voor in de winter binnenshuis te dragen als leuk om je dinokostuum helemaal af te maken. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Maten: 25/27 - 28/30 - 31/33

-

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Romain V.
  •  de 04/02/2023
Goed .
  • Door Myriam B.
  •  de 24/11/2020
Bestelling tip top in orde!
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories