Slofjes BLUBLU ORCHIDE blanc

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Ook de kleinste voetjes verdienen een mooi paar slofjes. Dit hip paar is een ontwerp van Easy Peasy, ze zitten super comfortabel, net zoals blote voetjes en bieden tegelijk het nodige comfort en dankzij de antislipzool ook voldoende grip aan mini kruipers, stappers en lopers :-)

48,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E202113E 054

De soepele BLUBLU ORCHIDE blanc zijn lederen slofjes van Easy Peasy, gemaakt van 100% plantaardig gelooid leder en voorzien van een anti-slipzool uit Hevea rubber, zo hebben ze een uitstekende grip op elke ondergrond. De flexibele zooltjes geven kindervoetjes alle ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De Blublu slofjes vallen eerder klein, twijfel je tussen twee maatjes dan neem je best de grootste maat.

Beschikbare maten:  18/19 (6-12 maanden), 20/21 (12-18 maanden) en 22/23 (18-24 maanden), 24 en 25

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. Tot slot komen deze schoentjes verpakt in een wondermooie verpakking uit natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
186180.16
Easy Peasy  of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van dit eco-merk. Elk detail in het proces telt, van design tot productie. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes . Fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.