Smakelijke set - Biofino spaghetti bolognese

Staat: Nieuw product

Haba

HAB200

Spaghetti is de favoriete maaltijd van veel kindjes. En nu hoeft de pret niet op te houden als het bordje leeg is want met deze zachte speelset van Haba kan je kleintje eindeloos zijn favoriete maaltijd klaarmaken, dresseren, opdienen en 'opeten'.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303492

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Biofino is de leuke Haba-lijn vol 'lekkere' maaltijden waarmee je kind aan de slag kan gaan in de speelgoedkeuken, perfect voor talloze rollenspellen. In deze spaghetti bolognese-set zitten een portie platte spaghetti, 4 tukjes tomaat, 3 gehakt balletjes, 1 portie tomatensaus en 2 basilicumblaadjes om het te dresseren op het bijhorende bord. Lekker praktisch: het bord kan ook worden gebruikt om écht van te eten, het is vaatwasserbestendig en geschikt voor levensmiddelen.

Afmetingen verpakking: 27 x 20 cm
Materiaal: melamine en polyester
Leeftijd: geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar (Waarschuwing: kleine onderdelen - verstikkingsgevaar)
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.270.050.21
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!