Snoezige portemonnee - Unicorn

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP076

Fabelab's Wanderlust collectie (19)

Uit de 'Up in the sky'- collectie komt ook dit sprookjesachtig portemonnee'tje. Een schattige eenhoorn met een guitig gezichtje.

Onweerstaanbaar leuk en perfect van formaat om kleine centjes en schatten in te bewaren. Ook leuk om een centje in te steken en cadeau te doen!

10,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1802136100

CollectieAnimal Friends
TypePortemonnees
KleurWit
DiertjesEenhoorn

Eenhoorn portemonnee'tje van Fabelab, met gezichtje, eenhoorn en tassel.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label

Afmetingen: 10 x 10 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.010.110.01
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories