Snoezige wandarmatuur princesse Flor

Staat: Nieuw product

Julie Plottier Kids

KZ10050

Ontdek de collectie van Julie Plottier. Het hele assortiment is met liefde met de hand gemaakt, hierdoor is elk product uniek, net als elk kind. De collectie is Fair Trade geproduceerd door de coöperatieve workshop van vrouwelijke kunstenaars van de NGO Yamuna in Madagaskar.

61,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Type verlichtingwandlamp

Decoreer je muurverlichting met deze snoezige ronde lampenkap. Versierd met prachtige, stoffen applicatie van prinses flor. Doe je het flapje dicht, dan siert een mooie bloempot je lampenkapje. Met twee fijne knopjes.
Geschikt voor lampjes van max 60W. Materiaal: 100% katoen en 'liberty fabric'. Afmetingen: 18x22x9cm. Pendel en snoer inbegrepen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
221890.35
Julie Plottier Kids - Julie woont in Barcelona. Ze is een ontwerpster en runt haar eigen interieur design studio sinds 2002. Ze droomde om haar eigen kinder collectie te creëren. Na de adoptie van haar dochter in Haïti, overweegt ze om haar creatieve werk aan een sociaal project te koppelen. Tijdens een reis naar Madagaskar in 2010 brengt ze een bezoek aan een coöperatieve workshop van vrouwelijke kunstenaars van de NGO Yamuna. Het is liefde op het eerste gezicht, en ze besluit om haar collectie hier te produceren. Op het eiland gaat ze op zoek naar materialen van hoge kwaliteit en begint aan haar avontuur. Met het werk dat wordt voorzien door Julie, kunnen deze vrouwen een betere toekomst voor hun kinderen creëren. De wonderlijke en grappige karakters van deze collectie zijn getekend door Gusti, een beroemde kinderboek illustrator met Argentijnse roots. Zijn werk werd meermaals geprezen in Spanje en Latijns-Amerika.