Soepele slofjes BLUBLU PESCE ecume/noir

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Blub, blub, ... deze volledig lederen slofjes zijn ideaal om onze kleine kapoenen te vergezellen op hun ontdekkingstochten.

Van voorzichtige kruipers tot enthousiaste stapper (en af en toe vallers) de Easy Peasy slofjes bieden optimaal comfort en laten tegelijk de mini voetjes nog steeds in alle vrijheid om soepel te bewegen. Wij zijn fan? Jij vast ook!

48,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E203113E 440

De BLUBLU Pesce ecume/noir schoentjes zijn leuke lederen slofjes in een fris blauwe kleur, afgewerkt met een grappig visgraten print. Deze leren slofjes zijn een ontwerp van het Franse merk Easy Peasy. Ze zijn erg makkelijk aan te doen door grote lus achteraan en verborgen elastiek aan de voorzijde, ideaal voor kleine kruipers en de eerste stapjes. De BLUBLU slofjes hebben een stevige, antislip zool.

De Easy Peasy slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kleintjes ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De flexibele zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes.

Een laagje natuurlijk hevea ecorubber aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak, mini toiletzakje, ...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
186180.16
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.