Souza for Kids - Armband Leanne - bloemen & sterren - blauw & roze

Tweedelige kinderarmband met sterren en bloemen

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA1375

Schitterende accessoires van Souza for kids! (353)

Beestig mooie juwelen zorgen ervoor dat jouw look compleet is.

De armbanden van Souza zijn er in alle vormen en kleuren maar één ding hebben ze gemeen: ze zorgen voor blije gezichtjes en een unieke look! Zo ook deze Leanne armband in roze en blauw.

6,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106541

TypeArmbandjes
KleurRoze

Deze Leanne armband met bloemen & sterren van SOUZA FOR KIDS bestaat uit 2 kralenarmbandjes die aan elkaar bevestigd zijn met een roze strik.

Eén armbandje is versierd met bloemen. De andere armband heeft sterren.

Het armbandje is elastisch en kan daarom eenvoudig om de pols worden gedaan.

afmetingen: omtrek armbandje: 15 cm, diameter: 4,5 cm

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories