Souza for Kids - Nyx vleugels - zwart

Enge vleermuisvleugels van ganzenveren

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA1318

Voor het spannende halloweenfeestje verkleedt iedereen zich als enge vleermuis met deze stoere vleugels.

Wapperend vliegen ze door de lucht!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 106484

PersonageVampier
TypeVerkleedaccessoires
KleurZwart

Deze Nyx vleugels in zwart van SOUZA FOR KIDS zijn gemaakt van ganzenveren en karton. De hoogte van de vleugels is 29 cm.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.