Spectaculair boek met luistercd - De Baron von Münchhausen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH096

Hou je van avonturen en grootse verhalen? Dan zullen de geweldige belevenissen van de Baron von Münchhausen je vast en zeker kunne boeien. Die dappere man werd driehonderd jaar geleden geboren. De Baron beleefde aan de lopende band spannende avonturen. Toen hij met pensioen ging, vertelde hij al zijn lotgevallen gul verder. Soms met de nodige dramatische overdrijving ...

Wouter Deprez herschreef de beste verhalen van de Baron von Münchhausen en leest ze ook voor, even meeslepend als de Baron zelf, jij kan meesluisteren met dit luisterverhaal.

21,86 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914803

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurWouter Deprez
GenrePrentenboek + CD
ThemaSprookjes

Pittige en hilarische verhalenbundel De Baron von Münchhausen, uitgegeven door de Eenhoorn. Inclusief vertel-cd en downloadcode.

Auteur: Wouter Deprez
Illustrator: Randall Cassaer
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Pagina's: 74
Afmetingen: 23,5 x 28 cm
ISBN: 9789462914803

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.