Speelbal 10 cm - Unicorn

Kleine eerste bal met sierlijke eenhoorn uit kunststof

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER482

Mini cadeautjes, maxi pret! (508)

Ook eenhoorn-fans houden ervan om lekker actief te spelen.

Deze kleine, roze kinderbal heeft het perfecte formaat voor de allerkleinsten om te leren vangen en gooien, motoriek te verbeteren en eindeloos te spelen.

4,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3821451

TypeBallen
KleurRoze
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Kleine eerste speelbal Unicorn van CROCODILE CREEK is onmisbaar om buiten of binnen te spelen. De leuke kinderbal is verkrijgbaar in een hele reeks prints en maakt een fijn cadeau voor elke mini.

Materiaal: hoog kwaliteits PVC, vrij van ftalaten

Afmetingen: 10 cm diameter

Leeftijd: vanaf 2 jaar

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt kwalitatieve puzzels en kleurplaten, stevige lunch-musthaves en kleurrijk speelgoed voor kinderen. Elk stuk is mooi uitgedacht, zit goed in elkaar en is voorzien van mooie prenten en tekeningen van verschillende in house illustrators

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories