Speelbal 13 cm - Ladybugs

Kleine eerste bal uit natuurrubber met vele lieveheersbeestjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER494

Hou je kinderen actief bezig, ga samen voetballen of een balletje gooien maar maak bovenal heel veel plezier met deze eerste speelbal met leuke lieveheersbeestjes.

Een buitenspeel musthave gemaakt van stevig en robuust natuurrubber met een lichte structuur voor goede grip. Ken jij iemand om hier blij mee te maken?

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3821429

TypeBallen
KleurGroen
Thema's en onderwerpenDieren

Ladybugs bal van CROCODILE CREEK is gemaakt uit duurzaam natuurrubber. De speelbal is verkrijgbaar in een hele reeks prints en een maatje groter. Tof cadeau om lekker mee buiten - of binnen als dat mag :-) - te spelen.

Materiaal: rubber, PVC & BPA vrij

Afmetingen: 13 cm diameter

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt kwalitatieve puzzels en kleurplaten, stevige lunch-musthaves en kleurrijk speelgoed voor kinderen. Elk stuk is mooi uitgedacht, zit goed in elkaar en is voorzien van mooie prenten en tekeningen van verschillende in house illustrators

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!