Speelse blauwe armband - Candy

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA234

Het lijken net snoepjes maar nee het zijn prachtige pareltjes met de meest bonte kleuren en afgewerkt met een fijne tassel als speels detail.

Deze armband staat vast wondermooi rond de arm van jouw kleine prinses.

3,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105044

TypeArmbandjes
KleurBlauw

Blauwe armband Candy met grote en kleine parels, afgewerkt met een tassel uit de sierradencollectie van Souza for Kids! Er is ook een roze variant van deze armband.

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6610.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.