Georges pennenzak

Speelse Georges pennenzak

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL038

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Je hoeft je favoriet Lilliputiens vriendje niet te missen op school. George de maki pronkt fier op deze zachte pennenzak van dit kleurrijk Belgisch merk.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86902

TypePennenzakken
KleurBlauw
DiertjesMaki
Karakter LilliputiensGeorge de maki

Is je tekening of dictee klaar? Berg je viltstiften en potloden dan op in je leuke etui van Georges de maki, met handig naamlabel, van Lilliputiens! Sluit makkelijk met een rits.

Afmetingen: 23 x 15 x 7 cm

Lilliputiens is van Belgische makelij. Hun kleurrijke en betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen ze een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
325130.05
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories