Speelse Sorteerbox - Lekkere hapjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB051

De hond wil graag het bot, maar wat wil het konijntje? En wat lust een slak het liefst...?
 
Met deze houten sorteerbox Lekkere hapjes van Haba hebben peuters dubbel plezier. Ze leren de leuke dieren en hun lievelingshapje kennen en ze trainen hun kennis van vormen en hun fijne motoriek.
Spelplezier verzekerd!

27,99 €

22,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302973

CollectieVoor baby's
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 18 maanden
Korting- 40 %

Leuke sorteerdoos van Haba uit beuken en triplex-lindehout. Sorteer samen met je kleintje de kleurrijke blokjes en geef de guitige diertjes tegelijk hun favoriet hapje. Perfect voor de eerste rollenspellen over dieren. Dit spel bevordert ook meteen het herkennen en benoemen van vormen en kleuren. Ideaal speelgoed dus, waar ze nog iets van opsteken ook. En ook een tof cadeautje voor een eerste verjaardag!

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Inhoud: 1 sorteerbox, 5 sorteerblokken.

Afmetingen sorteerbox: 16,5 x 13 x 14cm

Materiaal: beuken en triplex lindehout.

Geschikt voor kleintjes vanaf 1,5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.413.217.50.579
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!