Speelse trolley Zoo - aap

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ13794/b

SKIP*HOP apen (13)

Net zoals de grote mensen zullen de kindjes niet kunnen wachten om 'hun' koffer te pakken naar oma of voor een weekendje aan zee.

Deze Aap trolley van SkipHop is ideaal om spulletjes mee te nemen. licht van gewicht, lekker handig en guitig door de apensnoet. Wanneer zijn we weg?

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 212303

CollectieZoo collection
TypeKoffers
DiertjesAap

Kinderen zijn gek op de Zoo trolley van Skip*Hop. Perfect op maat van kleine mensjes, ruim genoeg om spulletjes mee te nemen naar oma of op reis. De aap-trolley heeft stevige wieltjes en een bagage stang maar is ook voorzien van een afneembare schouderband zodat volwassenen de trolley hands-free kunnen dragen wanneer kleintjes moe zijn. Kleine spulletjes kunnen in de voorste zak of zijzakjes zodat je er snel bij kan. Sluit makkelijk met een stevige rits, met als leuk detail de bijpassende banaantjes.

Ook verkrijgbaar in andere Zoo-karakters zoals de uil, lieveheersbeestje of bij...

Afmetingen: 30 x 14 x 41 cm

Materiaal: kunststof

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP apen
Inspiratie en stories