Speelset om te zaklopen - Jumping friends

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL194

4 zakken, 4 paar poten.

Het vrolijke design van deze zakken doet niets af van hun stevigheid. Met hen kunnen je 'beestjes' zich naar hartenlust uitleven, de stok doorgeven of zich inleven in de huid van hun favoriete personage.

27,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83190

TypeBuitenspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Set van 4 zakken om te zaklopen uit de collectie van Lilliputiens, een leuke activiteit thuis op feestjes of als vriendjes komen spelen. Deze 4 beesten komen in een handige opbergtas en hebben stevige handvaten om erop los te springen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 59 x 23 x 27 cm

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.