univers de jeu 'L’étal de Marie'

speelwereld 'Marie's marktkraam'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25723

Speelwereld: Marie's marktkraam.
Bij Marie is van alles te koop: verse kaas, lekkere worst en natuurlijk veel knapperige groentjes en...

39,95 €

Add to my wishlist

Speelwereld: Marie's marktkraam.
Bij Marie is van alles te koop: verse kaas, lekkere worst en natuurlijk veel knapperige groentjes en vers fruit. Help jij een handje mee in het marktkraam?
Met het eenvoudig insteeksysteem staat Marie's marktkraam in een vingerknip recht. Het kraam komt met lieve houten figuren - een speelwereld die je heel gemakkelijk kan uitbreiden met de andere speelwerelden van HABA.

Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.
Materiaal: hout, multiplex.
Afmetingen marktkraam: 11x21x17 cm.

Inhoud: Marie (8 cm), 1 marktkraam, 1 klant, 1 muis, 1 brood, 1 schaal eieren, 2 kazen, 1 worst, 2 melkflessen, 4 fruit- en groentekistjes, 1 steun voor kistjes, 4 planten.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2117110.87
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300520