Spiraal notitieboek - Judith - FSC MIX

Mooi schriftje met lijntjes papier voor (kleine) schrijvers

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1123

Mini cadeautjes, maxi pret! (289)

Lovely Paper van Djeco is een verfijnde en delicate collectie briefpapier en papierwaren met de mooiste illustraties, om het dagelijkse leven van jong en oud op te vrolijken. En dit exemplaar met prachtige zebra konden we uiteraard niet laten liggen.

Dit schiftje is leuk als cadeau voor kindjes - of jezelf - die houden van schrijven!

5,30 €

3,18 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03693

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Spiraal notitieboekje met mooie metallic illustraties uit de Lovely Papers collectie van DJECO om al je gedachten in op te schrijven. Dit notitieboekje bestaat uit 88 gelinieerde pagina's, alle geïllustreerd met kleine tekeningen.

Afmetingen: 15 x 19,5 x 0,5 cm
48 pagina's (120 g/m²) met lijntjes

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories