chaussures step up X Element 'cobalt' (p18-22)

Step up X schoenen - Element Cobalt (m18-22)*

Staat: Nieuw product

Bobux

adviesprijs: €65,00
outletprijs: €45,00


Step Up X: babyschoenen voor de eerste stapjes - uit de x-range van Bobux!...

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 725101 18

CollectieStep-up
TypeSneakers
KleurCobalt blauw

adviesprijs: €65,00
outletprijs: €45,00


Step Up X: babyschoenen voor de eerste stapjes - uit de x-range van Bobux!

Designer Sean Maisano is een echte wereldburger. Zijn jeugdige ontwerpen zijn dan ook de artistieke weerspiegeling van hoe hij de wereld rondom hem ziet. Strakke lijnen, in het oog springende details en een user-centered benadering zijn de kernelementen van Sean's ontwerpen. Exclusief voor Bobux ontwierp Sean de x-range!

Door gebruik van innovatieve materialen is de Step Up X een lichtgewicht babyschoentje, ideaal voor oneindig speelplezier! De zool uit nieuw, superflexibel materiaal heeft flex points, speciaal voor groeiende voetjes. De Step Up schoenen uit de x-range zijn gewoon supertrendy streetwear! De Element step up X is gemaakt van leer, ripstop canvas en ballistische stof.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!