Stevige brooddoos - Tractor

Praktische lunchbox voor kleuters met scheiding

Staat: Nieuw product

Haba

HAB525

Ook tractorfans krijgen soms honger! Deze leuke broodtrommel met scheidingsvak is ideaal om de lunch van je kleintje proper en goed te bewaren. De doos gaat makkelijk open en er is ook een bijpassende drinkfles verkrijgbaar.

6,99 €

5,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1302821001

CollectieTafel & keuken
TypeBrooddozen
Vouchereco

Haba Tractor broodtrommel met scheidingsvak van kunststof. Honger? Dan gaat de broodtrommel open. Hierin wordt de lunch goed bewaard en veilig vervoerd. Er is ook een drinkfles verkrijgbaar met bijpassend design.

Afmetingen: 12 x 6,5 x 16,7 cm
Materiaal: kunststof, vaatwasserbestendig

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.09
  • Door Liesbeth D.
  •  de 05/12/2020
Goeie brooddoos met scheiding
  • Door Anonymous A.
  •  de 26/08/2019
Heel erg mooi
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!