Schoenen 625209 Desert Black i-walk craft

Stevige schoenen Desert Black I-Walk Craft

Staat: Nieuw product

Bobux

Bobux schoenen AW (182)

Een stevig paar kinderschoenen om elke dag te dragen naar school, tijdens het weekend naar de speeltuin, in het bos, fietsend naar oma, ... eigenlijk waar en wanneer je maar wil.

Enthousiaste voetjes krijgen genoeg steun en het leder ademt. Je trekt ze makkelijk aan en uit dankzij de brede velcro-sluiting. Handig, comfy en mooi tegelijk!

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 625209

CollectieiWalk
TypeVelcroschoenen
KleurZwart
Type BobuxDesert

Stevige, hoge schoenen Desert Black I-Walk uit de Craft-collectie van Bobux. Dit klassiek zwart paar is voorzien van een enkelvoudige, brede velcro voor optimale verstelbaarheid en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleurtjes. Ze zijn makkelijk aan te trekken - ook door kleine handjes - en voorzien van een flexibele zool.

De Craft-collectie is een eerbetoon aan 25 jaar Bobux. Alles begint met het leer van de hoogste kwaliteit dat met de hand bewerkt is door geschoolde ambachtslieden. De natuurlijke, ambachtelijke kwaliteit staat voorop en is afgewerkt met enkele unieke details. Dit gamma staat voor klassieke stijl en superieure kwaliteit. Het I-Walk gamma is er van maat 22 tot 26, speciaal ontworpen voor ervaren stappers die zich al zekerder op hun beentjes voelen en het liefst van al heel de dag willen rennen, dansen en springen. Gezonde voetontwikkeling primeert bij elk model.

Materiaal: 100% lederen binnen- en buitenkant - flexibele TPR zool.

Zo kies je de juiste maat in 5 eenvoudige stappen :

  • Zet jouw kleine spruit op een vel papier
  • Ga met een pen rond beide voetjes
  • Meet de lengte van de net getekende voeten
  • Neem de afmeting van het grootste voetje als referentie
  • Lees in de tabel (te vinden bij de foto's) de juiste maat af. I-Walk schoentjes lees je in de groene kolom.

____

Bobux maakt al 25 jaar de beste schoentjes voor kinderen, ze gaan altijd voor een uitstekende voetontwikkeling. Wereldwijd bekend voor hun babyslofjes, maken ze nu ook schoenen voor grotere kinderen tot maat 33. Ze houden - net zoals kinderen - van elke vorm van creativiteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2110.5260.4
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!
Collectie Bobux schoenen AW
Inspiratie en stories