Stickerboek - Il était une fois

Stickerboek van een huis met 20 pagina's en 8 kamers

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO048

Il était une fois - Moulin Roty (10)

Kom je mee naar dit prachtig huisje? Achter de kleurrijke gevel van dit stijlvol Moulin Roty huis zitten 8 kamers - vol detail en getekend met de hand in zwart wit - die je mag vullen met maar liefst 160 mooie stickertjes.

En haal de kleurpotloden ook maar boven want jij bent de artiest en dit is jouw canvas.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711377

CollectieIl était une fois
TypeStickerboeken
Leeftijdvanaf 3 jaar

Super knap stickerboek Il était une fois in de vorm van een huisje en met 160 stickers, opnieuw een prachtig item van Moulin Roty, Dit stickerboek heeft 20 pagina's en toont op elk blad een ander hoekje van dit statig herenhuis. Je kan de prenten inkleuren en vullen met de geweldig mooie stickers.

Afmetingen: 24 x 28 cm
Materiaal: papier
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories