Stijlvol 2-persoons bedset - Whale

Staat: Nieuw product

SNURK

SNU007

Moest je ooit hebben getwijfeld om een SNURK dekbed voor jezelf te willen, dan is die twijfel meteen weg als je dit nieuwste exemplaar ziet.

De prachtige potvissenprint van The Dybdahl co is weggezommen uit een antiek, oud boek en vrolijkt nu - dag en nacht - jouw slaapkamer op. Fantastisch toch?

119,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : whale240

SNURK tweepersoons-overtrekset met anieke Walvisprint. De glimlachende potvissen zwemmen rond in je bed en bewaken je tegen boze dromen. Voor deze print werkte SNURK samen met The Dybdahl co. Opgericht door Henrik Dybdahl; een verzamelaar, visueel kunstenaar en master van de wetenschapsbibliotheek van Denemarken. Hij brengt oude beelden uit zeldzame boeken en verborgen in bibliotheken weer tot leven. Zijn collectie is groot, maar deze prachtige potvis sprong ertussenuit en zwemt nu vrolijk rond op jouw bed!

Afmetingen: 240 x 200/220 cm (incl.2 kussenslopen 60 x 70 cm en instopstrook)

Materiaal: gemaakt van 100% zachte perkaline katoen

Wasadvies: Wassen op 30 of 40 graden, kan in de droger.

Ontworpen in Nederland, gemaakt in Portugal (kinderarbeidvrij & goede werkomstandigheden).

SNURK 'for horizontal living' maakt van slapen en zetelhangen graag een feestje. Met beddengoed, sierkussens en horizontal wear voor jong en oud. De fotoprints die kenmerkend zijn voor het internationaal groeiende label zijn altijd origineel en 'homemade' door de Nederlandse ontwerpers. SNURK werkt met kwalitatieve stoffen en de collecties worden mens en planeet vriendelijk geproduceerd in Portugal.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.370.251.1
SNURK is een klein, onafhankelijk label uit Amsterdam dat staat voor kwalitatief beddengoed , bedrukt met unieke fotoprints. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal . Zo laten oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.Het begin van een uniek Nederlands designermerkHet verhaal van SNURK begon in 2007 met een nobele actie... Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir : beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.Dromerig beddengoed voor kidsTot vandaag blijft SNURK verbazen met realistische designs in fantasierijke thema’s . Piraat, ballerina, flamenco, prinses, astronaut of brandweer? Grote dromen ontkiemen in kleine bedden! Maar hoe verenig je kinderdromen met de echte realiteit? De kostuums voor de fotoshoot komen niet van de verkleedwinkel om de hoek, maar zijn zorgvuldig gekozen uit de échte wereld. “There’s nothing like a dream to create the future.” (Victor Hugo – Les Misérables)