petites chaussures bébé new-b 'Icing on the cake' licorice

Stijlvol grijze babyschoentjes - Icing on the cake*

Staat: Nieuw product

Bobux

Ontdek new-b: het eerste, lichtgewicht schoentje voor baby's van nul tot zes maanden.

Dit modelletje heet 'icing on the cake' en de dropkleur heet 'licorice'. Een collectie met zoete en zachte tinten voor iedere dag!
De voetjes van pasgeboren baby’s ontwikkelen zich in de eerste zes maanden ontzettend snel: met trappelen en spelen bereiden ze zich zo voor op het kruipen en lopen. Net daarom mogen de allereerste schoentjes de groei en ontwikkeling van de voeten niet belemmeren.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 820403 maat 15

CollectieSoft Soles
TypeSlofjes
KleurGrijs

De new-b's zijn lichtgewicht schoentjes van slechts 20 gram die zich naar de voetjes vormen als een beschermende cocon. Gemaakt van zacht en ecologisch leder waardoor er geen gevaar is als je baby de schoentjes - letterlijk - wil proeven. Het zachte leder ademt en vormt zich naar het voetje. Als het ware een natuurlijke thermostaat voor optimaal comfort en warmte.

materiaal: 100% zacht leer, dat voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Verkrijgbaar in 3 maatjes:
- EU schoenmaat 15 : 0 - 2 maanden
- EU schoenmaat 16 : 2 - 4 maanden
- EU schoenmaat 17 : 4 - 6 maanden

adviesprijs: €39,95
outletprijs: €25,00

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Bobux -Bobux International LTD is opgericht in Januari 1991. De Nieuw Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden een unieke, innovatieve en nieuwe categorie van lederen schoentjes met zachte zooltjes voor kinderen. En lanceerden dit onder hun merk, Bobux. De Bobux baby schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk Eco-leer, dit is veiliger voor uw baby en het milieu. Pediaters noemen het het perfecte schoeisel voor kinderen onder 2 jaar en raadden de Bobux schoentjes dan ook sterk aan. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van uw baby de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!