stijlvol inpakpapier 5m x 70cm

Staat: Nieuw product

House Doctor

Geweldig inpakpapier van de Deense house doctor. Of het nu is om een cadeautje in te pakken, of een schriftje te voorzien van prachtig papier,...

5,75 €

3,74 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Geweldig inpakpapier van de Deense house doctor. Of het nu is om een cadeautje in te pakken, of een schriftje te voorzien van prachtig papier, het kan allemaal! Bevat wel 5m papier. Keuze uit vier geweldige desings.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5007000.35
House Doctor werd in 1999 opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen....Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur. House Doctor presenteert elk jaar, twee collecties: ‘Everyday’ en ‘Moments’. ‘Everyday’ komt uit in januari en bevat nieuwe producten alsook de populairste producten uit het bestaande assortiment. De ‘Moments’ collectie, wordt gepresenteerd in augustus, en bestaat voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires. House Doctor producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie veelal plaats vind in het Verre Oosten.

product referentie :Fe01118