Stijlvolle slofjes Festoonette peau - or clair

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Trappelende voetjes worden helemaal hip dankzij deze leuke, zacht roze ballerina slofjes in natuurlijk leer met feestelijke schulprand in goud als leuke extra accent.

Ideale keuze voor stijlvolle mama's met hippe baby's en wondermooi kraamcadeau.

42,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E083521 U/353

CollectieFestoonette
TypeSlofjes

Deze hippe slofjes Festoonette Peau Or Clair zijn wondermooie slofjes van Easy Peasy uit prachtig zacht leder voor jouw baby.  Met velcro-sluiting zodat je ze makkelijk kan aandoen en ze tegelijk perfect om het voetje blijven zitten.

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. Deze schoentjes komen verpakt in een wondermooie verpakking uit natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.090.10.2
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.