grijs draadijzeren kastje

Stoer draadijzeren kastje - grijs

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV040

MINI Bloomingville (194)

Uniek cabinet uit ijzer en dennenhout, ideaal voor op de kinderkamer, om grote en kleine schatten in te bewaren. Je kan dit meubel van Bloomingville makkelijk ophangen of gewoon op de grond zetten. De deur heeft een handvat zodat ze makkelijk te openen is als je iets wil pakken.

125,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Rek in rasterwerk met deur om allerlei hebbedingen in uit te stallen en te bewaren. Een uniek ontwerp van het Deense Bloomingville en ideaal meubel voor op de kinderkamer.

Afmetingen: 40 x 61 x 17 cm

Materiaal: ijzer en dennenhout

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.


SamenstellingenMetaal
KleurGrijs
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.610.170.42.39
  • Door Gwen A.
  •  de 24/01/2019
Prijs - kwaliteit is niet helemaal juist. Het kastje lijkt groter en steviger op de foto. €125 is naar mijn mening minstens €30 te duur.
Meer recensies...
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :16100925

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories