Stoere Drinkfles - 300 ml - Kleine piraten

Staat: Nieuw product

SIGG

SG030

Zet je ooglapje op en hijs de vlag hoog!

Deze avontuurlijke zee-beer op deze SIGG-fles is de perfecte kompaan voor jouw schattebout. De herbruikbare, aluminium drinkfles is super makkelijk mee te nemen, naar school of buitenschoolse activiteiten. Het materiaal is vrij van schadelijke stoffen en houdt het drinken van je kind lekker puur. De anti-lek dop zorgt er ook voor dat er geen lekken kunnen zijn, zelfs als het avontuur wilder wordt!

17,95 €

10,77 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6586237

Korting- 40 %
Vouchereco
STOP/FINISTOP

SIGG maakt de leukste lekvrije drinkflessen - zoals dit fijn exemplaar met Little Pirates-print en glow-in-the-dark kapje. Deze compacte, aluminium drinkfles kan tegen een stootje, lekt niet dankzij de handige anti-lek dop en is handig in gebruik ook voor de kleinste handjes. Met een capaciteit van 300 ml is ze compact en lekker licht om overal mee naartoe te nemen, of het nu naar school, de turnles of het park is. Dankzij zijn glow-in-the-dark kapje en kleuren is het ook een perfecte compagnon om 's nacht op je nachtkastje te zetten.

Het gerecycleerd materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voedselveilig en vrij van schadelijke materialen zoals BPA. De lak aan de binnenzijde is uiterst bestendig, hygiënisch en neutraal van smaak.

Je kan de SIGG drinkenbus helemaal uit elkaar halen, zo kan je ze makkelijk schoonmaken.

Inhoud: 300 ml

Gewicht: 95 gram

Materiaal: aluminium en BPA-vrije kunststof

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.097
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.