Stoere Drinkfles - 400 ml - Sharkies

Staat: Nieuw product

SIGG

SG022

De stoere haaien op deze aluminium drinkfles van SIGG passen met veel plezier op jouw water of koolzuurhoudend drankje.

De SIGG drinkenbus heeft een anti-lek dop en is gemaakt van 100% recycleerbare materialen. Dankzij zijn glow-in-the-dark kapje en kleuren is het ook een perfecte compagnon om 's nacht op je nachtkastje te zetten. Een prima keuze!

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6586249

Korting- 40 %
Vouchereco

SIGG maakt de leukste lekvrije drinkflessen - zoals dit stoer exemplaar met haaienprint en glow-in-the-dark kapje. De duurzame aluminium drinkfles kan tegen een stootje en lekt niet dankzij de handige anti-lek dop. Het aluminium maakt deze drinkfles lekker licht zodat je ze overal mee naartoe kan nemen, of het nu naar school, de turnles of het park is. Het gerecycleerd materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voedselveilig en vrij van schadelijke materialen zoals BPA. De lak aan de binnenzijde is uiterst bestendig, hygiënisch en neutraal van smaak.

Je kan de SIGG drinkenbus helemaal uit elkaar halen, zo kan je ze makkelijk schoonmaken.

Inhoud: 400 ml

Materiaal: aluminium en BPA-vrije kunststof

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.113
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/02/2023
Heel goed!
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.