Stoere Kleuterrugzak - Indiaan Roze

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR118

Caramel & Cie Mini collectie (13)

Hop naar school! Dit schattig kleuterboekentasje draag je met trots en is uitgerust met knappe details in zachte kleuren. Het is niet alleen wondermooi maar ook lekker stevig dankzij de versterkte naden en ergonomisch dankzij de zachte rug en schouderbanden in honinggraad. Een prima keuze voor jouw mini indiaantje!

58,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MATER036

CollectieMini
TypeRugzakken
KleurRoze
Tassen printsIndiaan
Type Caramel & CieKleuterrugzakken

Licht roze kleuterrugzak Indiaan Roze uit de Mini-collectie van het Franse designermerk Caramel et Cie. Lekker ergonomisch, praktisch in gebruik en groot genoeg om al je spulletjes mee naar de kleuterschool te nemen of als je bij oma gaat spelen. Ook verkrijgbaar in een licht blauwe versie.

Materiaal buitenkant: waterafstotend polyester - binnenkant 100% gerecycleerd polyester

Afmetingen: 23 x 27 x 8 cm

Gewicht: 300 gram

Leeftijd: 3-5 jaar

_

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
312490.45
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit.Stijlvolle boekentassen voor elk mooi moment in het levenRafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.Caramel & Cie Mini CollectieSpeciaal voor hippe kleuters heeft Caramel & Cie deze prachtige  boekentascollectie gecreëerd. Het gaat om boekentas modellen die zijn geperfectioneerd en aangevuld met leuke printjes én een XS rugzakkenlijn. Check vooral eens de vlindertassen . Deze tasjes met vleugels zijn meer dan het ontdekken waard!
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories