Stoere kruisboog - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB246

Terra Kids collectie by Haba (47)

Dit is een schot in de roos! Pees opspannen, pijl aanbrengen, afdrukken … en daar vliegt hij door de lucht. Deze Terra Kids kruisboog is niet gevaarlijk en reuze leuk om mee te spelen. Dankzij de zuignap-punt op de pijltjes blijven ze op alle gladde oppervlakken plakken.

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302508

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 8 jaar

Terra Kids Kruisboog van Haba met een heel eenvoudig opspan-mechanisme en zonder letselgevaar dankzij de zuignappen op de bijgevoegde pijltjes.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Inhoud: 1 kruisboog, 4 veiligheidspijlen
Afmetingen: 39 x 31 cm
Materiaal: kunststof, nylon en rubber
Leeftijd: geschikt vanaf 8 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
46.2419.80.287
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories