rugzak large 'bliksem'

Stoere large rugzak - Bliksem

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ40327

Duurzame tassencollectie van ENGEL. (83)

Deze rugzak van ENGEL. is net wat groter dan zijn kleine broertje. Dat is fijn, want dan kan ‘ie mee naar de sportclub, een dagje shoppen of de muziekles. En A4 past er makkelijk in.

37,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 11.80

CollectieThunder
TypeRugzakken

Wolken zijn wonderbaarlijke creaties van de natuur. Sommige zijn net een donzen dekbed of lijken op een dier. Uit onze ENGEL. wolk valt straks een pittig donderbuitje maar daarna gaat zeker de zon weer schijnen. (ontwerp Anouk Pruim)

Je ziet er niks van, maar hoe leuk is het om te weten dat de buitenkant van deze fijne rugzak is gemaakt van recyclede limonadeflessen? Wel zo milieuvriendelijk. De binnenzijde is gevoerd met polyester. Zowel het grote vak als het voorvak zijn afsluitbaar met een rits. De tas kan op de rug gedragen worden maar heeft ook handvatten. Aan de binnenzijde is een naamlabel gestikt met de tekst: travel with me around the world.

Formaat: 26 x 11 x 35 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.260.350.110.4
  • Door Katrijn C.
  •  de 10/09/2019
ruime rugzak, ideaal voor kleuters
  • Door Barbara D.
  •  de 01/07/2019
Heel mooi, had het wel iets steviger verwacht
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Duurzame tassencollectie van ENGEL.
Inspiratie en stories