Stoere miracle drinkfles - 400 ml - Pirates

Staat: Nieuw product

SIGG

SG095

Klaar om de 7 zeeën te bevaren? Met deze coole drinkfles voor kinderen beleef je spannende avonturen op de oceaan!

Dankzij het geïntegreerde rietje kan je kind eenvoudig zijn of haar favoriete drankje drinken.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6587299

Pirates miracle drinkfles van SIGG is een recycleerbaar aluminium kinderdrinkfles voor zowel school- als vrijetijdsactiviteiten. Bijzonder praktisch: het rietje is geïntegreerd in deze kinderdrinkfles waardoor kantelen niet nodig is.

Inhoud: 400 ml
Gewicht: 130 gram
Afmetingen: 6,6 x 18 cm
Materiaal: recycleerbare aluminium
Wasadvies: wassen met de hand

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.136
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.