Stoere Viva Kids drinkfles - 500 ml - Dinos

Staat: Nieuw product

SIGG

SG103

Dinosaurussen zijn misschien eng, maar die op deze SIGG-fles zullen zeker je vrienden worden. We zijn er zelfs zeker van dat dit VIVA ONE-ontwerp jouw favoriet aller tijden zal zijn!

Komt met een multifunctionele dop waardoor je deze fles makkelijk kan meenemen onderweg.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6590013

Dinos Viva Kids drinkfles van Sigg is een recycleerbare kinderdrinkfles gemaakt van transparant polypropyleen zodat je altijd goed ziet hoeveel er al gedronken is. De innovatieve ONE-dop maakt de fles bijzonder handig: gemakkelijk met één hand te dragen, openen, drinken en sluiten!

Inhoud: 500 ml
Gewicht: 128 gram
Afmetingen: 7,3 x 21,2 cm
Materiaal: BPA-vrije polypropyleen
Wasadvies: vaatwasserbestendig

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.136
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.