Stoffen speeltent - Lilli's villa *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16065

Welkom in Lilli's villa. Hier is niet alleen plaats voor poppen en hun meubels, maar natuurlijk ook voor de poppenmoeder. Snel staat alles klaar...

89,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7427

CollectieKinderkamer
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 1 jaar
Welkom in Lilli's villa. Hier is niet alleen plaats voor poppen en hun meubels, maar natuurlijk ook voor de poppenmoeder. Snel staat alles klaar voor het koffiekransje met alle kleine lievelingen. En als er gebeld wordt, mag haar beste vriendin ook meespelen natuurlijk. Wat geweldig dat de villa zo groot is, zo kunnen alle voorvallen uit het dagelijkse leven worden nagespeeld. Met oprolbare deur en ramen. Kan door kunststofstokken met verbindingsstukken eenvoudig en snel worden opgezet. Materiaal: polyester, kunststof. Voor leuke rollenspellen met alle HABA poppen. Met oprolbare deur en ramen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.550502
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!