pennenzak 'rainbow'

Stralende pennenzak - Rainbow

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP081

Fabelab's Wanderlust collectie (25)

Klaar om elke dag een regenboog te spotten?

Gemaakt uit organisch katoen, met een prachtig geborduurde regenboog in prachtig zachte kleurtjes. Deze schattige pennenzak heeft plaats genoeg voor pennen, kleurtjes en ontelbaar veel kleine schatten.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1804037699

CollectieDreamy Collection
TypePennenzakken

Rainbow pennenzak van Fabelab, met regenboog en tassel in verschillende zachte pastelkleurtjes.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label

Afmetingen: 22 x 12 cm

Wasadvies: binnenste buiten keren, zacht wassen op max 30°C, vlak laten drogen, niet geschikt voor de droogtrommel

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.010.090.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories