Streelzachte rugzak - kat Alphonse Les Moustaches

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO086

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Een rugzak met een naam, dat kan niet anders dan een ideale match worden om elke dag op pad te gaan. In deze vierkante kleutertas met zachte poezensnuit kan je alle spulletjes van je kapoen kwijt en hij is ook makkelijk op de rug te dragen of weg te hangen met het handvat.

46,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666070

Schattige kleuterrugzak Alphonse uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty, met okergele aanpasbare schouderriemen, een handvat en ritssluiting. De kat-rugzak is gemaakt van zachte grijze velvet stof, afgewerkt met een poezensnoet, geborduurde details en speelse gestreepte kattenoren.

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Materiaal: katoen, polyester, linnen, plastiek

Afmetingen: 23 x 39 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories