Boek Willewete De Egyptenaren

Stripachtig geschiedenisboek - Willewete De Egyptenaren

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA042

Het blijft generatie na generatie intrigeren: hoe leefden de oude Egyptenaren?

Je komt er met dit rijk geïllustreerd prentenboek alles over te weten via veel grote en kleinere prenten en korte tekstjes die je eerst kan voorlezen en je kind later zelf kan lezen.

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044830460

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurSuzan Boshouwers
IllustratorVeronica Nahmias
GenreEducatieve boeken
ThemaGeschiedenis

Uit de 'Willeweten'-reeks van Clavis: De Egyptenaren. Een aantrekkelijk kijk- en (voor)leesboek, leuk om voor te lezen vanaf 4 jaar en interessant om zelf te lezen vanaf ongeveer 7 jaar.

Samen met Susanna, die in Egypte woont en haar voorouder Seshen leren we alles over de bedrijvigheid aan de Nijl, de farao, handwerklieden, feesten en goden. Ook wordt stapsgewijs uitgelegd hoe een mummie wordt verzorgd. In een dubbele uitklappagina nemen we een kijkje in een grafkamer. Door de vele stripachtige kleurenillustraties ziet het geschiedenis prentenboek er leuk en mooi verzorgd uit. Een goede aanvulling is de kaart van het Egyptische Rijk op de schutbladen voorin.

Auteur: Suzan Boshouwers
Illustraties: Veronica Nahmias
Formaat: 26,8 x 25,9 x 1 cm
Eerste verschijning: november 2018
Aantal pagina's: 27
Leeftijd: 4-8 jaar
Uitgeverij: Clavis

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
271260.45
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen. Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld. Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind. Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.