Stylish etui Suzette - Fleur de Sel

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG002

Een leuk tasje om al je belangrijkste spulletjes mooi samen te houden, het past perfect in elke handtas en doet ook uitstekend dienst als hippe pennenzak. Voor stijlvolle meisjes en coole mama's. Dit is het van het, een ontwerp van het Franse La Cerise sur le Gâteau.

18,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3700835010539

TypeEtuis
KleurGrijs

Hier zijn ze! De onmisbare etuis van La Cerise sur le Gâteau, perfect voor in mama's handtas of als pennenzak in de boekentas van stijlvolle meisjes. Kleine spulletjes, make-up, potloden, pennen, juwelen, zelfs liefdesbriefjes… steek er alles in wat je zelf wil en sluit het etui makkelijk met de gouden rits. Mooi meegenomen: de binnenkant is volledig waterproof en voorzien van een leuke geruite print.

Afmetingen: 24 x 14 cm
Materiaal: buitenkant 100% katoen - binnenkant 100% PAN gecoat katoen
Gemaakt in Portugal met Suzette, ontdek het allemaal in het filmpje hieronder:

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoentje. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Alle items zijn van uitstekende kwaliteit, ontworpen in Frankrijk en gemaakt in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
123140.06
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal.Fantasierijke deco artikelen en accessoires voor kidsLa Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polkadots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.Hoogwaardige en duurzame kinderproductenBij La Cerise sur le Gâteau streven ze ernaar het milieu én de gezondheid van de mens te respecteren. Zo gebruiken ze biokatoen voor hun bedlinnen, verspillen ze geen reststoffen en elimineren ze zoveel mogelijk plastic. Een kindermerk dus die tot in de details zorg draagt voor ons en onze planeet.