etui Suzette FLEUR DE SEL

Stylish etui Suzette - Fleur de Sel

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG002

Een leuk tasje om al je belangrijkste spulletjes mooi samen te houden, het past perfect in elke handtas en doet ook uitstekend dienst als hippe pennenzak. Voor stijlvolle meisjes en coole mama's. Dit is het van het, een ontwerp van het Franse La Cerise sur le Gâteau.

18,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Hier zijn ze! De onmisbare etuis van La Cerise sur le Gâteau, perfect voor in mama's handtas of als pennenzak in de boekentas van stijlvolle meisjes. Kleine spulletjes, make-up, potloden, pennen, juwelen, zelfs liefdesbriefjes… steek er alles in wat je zelf wil en sluit het etui makkelijk met de gouden rits. Mooi meegenomen: de binnenkant is volledig waterproof en voorzien van een leuke geruite print.

Afmetingen: 24 x 14 cm
Materiaal: buitenkant 100% katoen - binnenkant 100% PAN gecoat katoen
Gemaakt in Portugal met Suzette, ontdek het allemaal in het filmpje hieronder:

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoentje. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Alle items zijn van uitstekende kwaliteit, ontworpen in Frankrijk en gemaakt in Portugal.


KleurGrijs
TypeEtuis
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
123140.06
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.

product referentie :3700835010539