applique murale 'papillons estivaux'

sublieme wandlamp 'zomervlinder'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14090

Tover je kamer om in een feeërieke wereld met prachtige vlinders. Van zodra je de wandlamp aan doet, verschijnen de schitterende vlinders als...

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Tover je kamer om in een feeërieke wereld met prachtige vlinders. Van zodra je de wandlamp aan doet, verschijnen de schitterende vlinders als schaduwen in het donker. Ze nemen je kids veilig mee naar dromenland.Met kabel (190 cm) en tussenschakelaar. E 14, max. 25 W, 230 V.
Materiaal: hittebestendig lampenfolie, metalen armatuur. Geleverd zonder lamp.
Afmetingen: 27 x 27 cm.

Type verlichtingwandlamp
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272700.45
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :7579