Super handige Uil drinkfles met lock top

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB042

SKIP*HOP uilen (18)

Kleurrijke sport drinkfles - perfect van formaat voor iets grotere kinderen - met snel te openen deksel dat ook perfect sluit en sportdop. Je kan er genoeg water, fruitsap of wat je kapoen ook graag drink in kwijt zodat dorst helemaal geen kans krijgt!

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252625

Altijd drinken bij de hand met de geweldige Zoo Lock-Top Sportfles met populaire Uil van Skip*Hop. Deze grote drinkfles heeft een ideaal formaat, een sportdop en een handig deksel met slot zodat de fles niet kan lekken of leeglopen. Met het silicone strapje of langere nekriem neem je hem overal mee naartoe en maak je hem vast aan bijvoorbeeld je sportzak of hangt hem rond je nek. Zo heb je altijd drinken binnen handbereik.

Mag in de vaatwasser in het bovenste rek. Ook verkrijgbaar in de andere leuke Zoo karakters.

Materiaal: BPA, PVC en ftalaat-vrije kunststof

Inhoud: 414 ml

Afmetingen: 7,6 x 7,6 x 21,5 cm

Leeftijd: 3+

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.107950.2540.08890.18
  • Door Sophie V.
  •  de 09/08/2019
goede drinkenbus
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories