Super leuk eenhoorn hangertje

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC045

Maak het rugzakje van jouw kleintje net een beetje meer herkenbaar door dit schattige eenhoorn hangertje eraan te hangen.

Of gebruik de oh zo magische eenhoorn als sleutelhanger en hang hem aan jouw eigen sleutelbos. Wij vinden namelijk dat je nooit te oud bent voor een beetje loveliness.

2,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CHUNPI11

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeHanglampen
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Het schattige A Little Lovely Company eenhoorn hangertje kan je op vele verschillende manieren gebruiken: als accessoire aan je boekentas of zwemzak maar ook om sleutels aan te hangen of om je jas makkelijker te sluiten.

Afmetingen: 2,5 x 5 x 3 cm

Materiaal: BPA- en lood vrij PVC

Leeftijd: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
81330.01
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !