Super leuk geluidenboekje - Wereldmuziek

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA018

Een stevig boekje waar geluid uit komt... heerlijk en het werkt altijd!

Dit fijn exemplaar vol frisse en heldere kleuren is bovendien de winnaar van de KIDDO-leespluim en neemt kleintjes - en hun ouders - mee op een fantastische reis rond de wereld. Vast en zeker ook snel de favoriet van jouw kleine muziekliefhebber!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044822953

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurAnita Bijsterbosch
IllustratorAnita Bijsterbosch
GenreGeluidenboekjes
ThemaMuziek

Jonge kinderen kijken graag in boeken en naar dit boekje kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Dit muzikaal boekje is de winnaar van de KIDDO-Leespluim en neemt je mee op ontdekkingsreis met muziekinstrumenten van overal ter wereld.

Auteur en illustraties: Anita Bijsterbosch
Aantal pagina's: 16
Thema's: instrumenten, muziek
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Verschijningsdatum: september 2014
Uitgeverij: Clavis
Formaat: 15,4 x 15 x 1,9 cm
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.150.160.23
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.